PERSONEL

Şef                      Mahmut KAYHAN

Büro Personeli    Murat KALAY

GÖREVLER

Başkanlığımızca edilen tüm taşınırlara ilişkin giriş kayıtlarını tutmak.

Üniversitemiz birimlerinden gelen taleplerin karşılanması ve belirlenen miktarlara göre dağıtımına ilişkin çıkış kayıtlarını tutmak.

Tüketime ve kullanıma verilmesi uygun görülen taşınırların ilgililere teslim işlemlerini yapmak ve kayıtlarını tutmak.

Ekonomik ömrünü tamamlamış taşınırların hurdaya ayrılması ve kayıttan düşme işlemlerini yapmak.

Özel Kalem (Rektörlük) ve Özel Kalem (Genel Sekreterlik) harcama birimleri taşınır işlemlerini yapmak.

Taşınır giriş ve çıkışlarını muhasebe birimine bildirmek.

İMİD Merkez Hurda Ambarı

PERSONEL

Tekniker         Atilla AKDENİZ

Sürekli İşçi     Mustafa BALIK

GÖREVLER

Üniversitemiz birimlerinden gelen hurdaların teslim alınması ve Makine ve Kimya Endüstrisi Anonim Şirketine satış işlemlerinin yapılması.

ANS kampüsündeki geri dönüştürülebilir atıkların toplanmasının sağlanması ve Atık Yönetim Sisteminde kayıt altına alınmasının sağlanması.

FORMLAR

10 Mart 2016, Perşembe 2017 kez görüntülendi